23/12/2011

Beste Yiannis,

Vanmiddag ontving ik de scheeps documenten en zoals gebruikelijk was alles conform afspraak. Hiermee is de aankoop van mijn schip formeel afgerond. Een goed moment om je nog eens te bedanken voor de voortreffelijke wijze waarop je het hele verkoop proces geleid hebt. Onder andere de volgende punten maakten het voor mij een aangename ervaring:

– De uitstekende bereikbaarheid en altijd zeer snelle follow up, exact volgens hetgeen overeengekomen was, hetzij telefonisch,via email of d.m.v. besprekingen.

-Een goede actuele website met uitstekende beschrijvingen en foto’s, een werkelijk exacte weergave van de werkelijkheid. Bij interesse in een bepaald schip volgde meer, met uiterst nuttige foto’s van relevante details.

-Een ongekende technische kennis van boten in het algemeen en van de verschillende toonaangevende merken, met hun sterke en zwakke punten in het bijzonder. Na meer dan 50 jaar scharrelen met boten heb ik nog een hoop van je kunnen leren!

-Een zeer goed gevoel voor de markt omstandigheden.

-Zeer goede connecties voor het afhandelen van alle papieren rompslomp, zoals BTW en registratie. Voor buitenlanders een ware nachtmerrie. Met jouw hulp een formaliteit. Ook de onderhandelingen over de BTW grondslag leverden een gunstig resultaat op.
-Prima verkoper/matchmaker, die alles in het werk stelt partijen tot elkaar te brengen met respect voor beider partijen’s uitgangs punten en wensen.

-De beschikking over een gedegen netwerk van personen en bedrijven, die werkzaamheden of ligplaatsen kunnen verzorgen tegen een goede prijs/kwaliteit.

-Eerlijkheid en betrouwbaarheid.

Yiannis, nogmaals bedankt voor al je goede zorgen en adviezen (ik hoop hier nog van tijd tot tijd gebruik van te mogen maken); het was buitengewoon plezierig zaken met je te doen. Het allerbeste en heel veel succes met je zaak.

Met vriendelijke groet

Ysbrand Brouwers

Trotse eigenaar van de ELAN 45 ELIXIR

20/11/2011
PREVIOUS POST
13/01/2012
NEXT POST

Send an email

You agree to our Privacy Policy s